Gezellige chaos bij geslaagde derde editie Laornse Dorpskwis

Gezellige chaos bij geslaagde derde editie Laornse Dorpskwis

Wat moeten de mensen in Lijnbus 57 gisteravond wel niet gedacht hebben, toen ruim 100 Larenaren de bus bestormden? Gisteravond stond Laren opnieuw in het teken van de Laornse Dorpskwis. Deelnemers moesten onder andere tellen hoeveel ballonnen er in de bus aanwezig waren. Met verraste gezichten van de passagiers en enkele minuten vertraging kon de chauffeur weer verder rijden. En of het nu ballon tellen was in de bus, of "voortvluchtige" kwisleden opsporen in Laren haar eigen versie van Jachtseizoen, het was een gezellige chaos in het dorp.

Maar liefst 72 teams en meer dan 1100 enthousiaste deelnemers, van jong tot oud, hadden zich aangemeld. Vanaf het startschot zat de sfeer er meteen goed in. Teams verspreidden zich en veranderden het dorp tot een levendig strijdtoneel vol verrassingen en een bult plezier. Naast het beantwoorden van vele vragen, waren er ook verschillende actieve uitdagingen. Zo werd het in de kerk nog levendiger toen de deelnemers, uitgedost in western kleding, fanatiek meededen aan een linedance. In de Braninkhal werd er fanatiek een balletje getrapt. Op de meest onverwachte plekken in het dorp doken kerstbomen op en zelfs eentje op de markt in Lochem.

De Kwiscommissie kijkt terug op een geslaagde en bovenal zeer gezellige avond. De saamhorigheid en het plezier spatte er de hele avond vanaf, wat deze derde editie van de Laornse Dorpskwis opnieuw tot een groot succes maakte.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.