Kinderopvang maakt 'jacht' op de koning

Kinderopvang maakt 'jacht' op de koning

Het is weer tijd voor een leuke activiteit vinden ze bij Kinderopvang Graaf Jantje. Op vrijdag 26 april van 14.30 tot 16.00 uur organiseren zij, in samenwerking met LokaalLochem, de eerste editie van Koningsjacht. Een jacht door Laren, Harfsen en Gorssel. 

Wat is de bedoeling?

In elk dorp zijn acht koningen 'verstopt'. Aan jou de taak deze, in je eigen dorp, te vinden. Bij elke koning wordt, ter controle, een vraag gesteld. De antwoorden hiervan kun je opschrijven op het antwoordenblad (perkament) dat je kunt vinden in de krant van LokaalLochem. Deze zal op woensdag 24 april op de deurmat belanden. "Heb je de krant gemist? Geen ramp. Wij zullen het antwoordenblad (perkament) ook delen op Facebook en Instagram." Heb je alle koningen gevonden? Lever je antwoorden dan in bij één van de volgende locaties en ontvang een klein presentje:

  • Laren: Koeslagstraat 2B
  • Harfsen: Dorpshuus Hoeflo
  • Gorssel: 't Trefpunt

Om jullie deze dag een beetje te helpen worden op de social media kanalen van de kinderopvang enkele tips gedeeld. "Volg ons dan ook nu op Facebook en Instagram. Jij doet toch ook mee?" 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.