SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Brand verwoest schuur langs N348 bij Eefde

  •  Twee schuren getroffen
  •   20 december 2019
  • Laatste update: 20 december 2019 - 21:22
  •  

EEFDE - In een garage bij een villa aan de Zutphenseweg (N348) bij Eefde woedde vrijdagavond een felle brand. De brandweer konden met meerdere eenheden na een half uur het vuur onder controle krijgen. Echter viel de garage niet meer te redden. Een naastliggende schuur vatte ook vlam.

Lees verder onder de video...

De bewoner van de naastgelegen woning was niet thuis, waardoor de brandweer moeilijk bij de garage kan komen. Het toegangshek was afgesloten, maar de brandweer kon het hek voor voetgangers losknippen om zo binnen te komen. Het ging om een garage van circa tien bij tien meter. Omstreeks 20.45 uur werd de brand gemeld. Nog geen vijf minuten werd er al opgeschaald naar een middelbrand. Het pand stond al snel volledig in brand. De brandweer wist niet wat er in de garage stond. Uit de naastgelegen schuur werd nog wel een scooter gered.

Terwijl de schuur werd geblust werden ook de omliggende gebouwen en de dennenbomen in de omgeving natgehouden. Na een krap half uur werd het sein brand meester gegeven. De oorzaak van de brand is onbekend. De schuur is gesloopt. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.