SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Snackbar in Brummen sluit al na anderhalf jaar, omdat het niet goed liep

BRUMMEN - Zo’n anderhalf jaar werd met trots een vestiging van Kwalitaria geopend in het centrum van Brummen! Echter was de pret er niet lang, de vestiging is nu alweer gesloten. 

Het dorp kende voor de opening al drie snackbars. Moet een vierde er dan wel komen, vroegen Brummenaren zich toen al af? Ondernemer Ron van ’t Hul dacht van wel! Maar hij is van een koude kermis thuisgekomen. De zaak liep namelijk toch niet.  

“De reden waarom we sluiten is dat de resultaten minder waren dan de verwachtingen, en daarom hebben we besloten om ons te concentreren op de andere twee vestigingen”, legt hij uit. De andere twee vestigingen zitten in Eerbeek en Warnsveld. Beide lopen een stuk beter dan die in Brummen deed. 

Onderkomen personeel

De vestiging is niet failliet verklaard, ze wilde een groter probleem juist voor zijn legt van ’t Hul uit. “Ik wil wel benadrukken dat van een faillissement absoluut geen sprake is maar dit gewoon een gevolg is van onze eigen beslissing.” Een groot deel van het personeel is verspreid over de andere vestigingen. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.