Zo krijg je GRATIS meer likes op Facebook!

  •  Branded Content
  •   01 juli 2019 - 05:00
  •  Gepresenteerd door

REGIO - Contact houden met je klanten is belangrijk! En dat doe je het beste via social media. Zet Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp op de juiste manier in, en zorgt voor wel 25 procent meer klandizie. Maar hoe krijg je meer likes op Facebook? ProduMedia kan je daarbij helpen! 

We geven je alvast een aantal gratis tips. Zodat je zelf vast kan beginnen en kan zien hoe gemakkelijk je eigenlijk meer likes kan krijgen. 

Plaats geen hele lappen tekst op je pagina.

Je volgers willen kort maar krachtig ingelicht worden. Je kan het beste je verhaal verwerken in drie of vier sterke zinnen. Ook kun je in je artikel doorlinken naar je webshop of website, voor als mensen meer informatie willen. 

Gebruik een vierkante foto.

Dit omdat de foto dan beter zichtbaar is voor de gebruikers van smartphones. Omdat een groot deel van de berichten op social media gezien wordt via een smartphone heeft het zeker meerwaarde. 

Zet een locatie bij je post.

Dit zorgt ervoor dat mensen in die omgeving het bericht hoger op de tijdlijn zien. Ook laat Facebook het bericht hoger op de tijdlijn komen wanneer er meer informatie ingevuld wordt. 

Vul je hele pagina in!

Vergeet niks in te vullen. Om te beginnen zijn een goede profielfoto en omslagfoto belangrijk. Maar vergeet vooral niet je adres, telefoonnummer, je verhaal en alle andere onderdelen in te vullen. Een compleet afgemaakte Facebookpagina komt standaard hoger op de tijdlijn.

Wil je advies over de social media aanpak van jouw bedrijf? Of wil je je social media laten beheren? Contact dan ProduMedia via info@produ.media.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.