SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Gemeente wil burgers laten meedenken over wegen in De Hoven

ZUTPHEN - De Kanonsdijk en de Weg naar Voorst in De Hoven krijgen een nieuwe inrichting. Bewoners en andere belangstellenden kunnen hierover meedenken.

De gemeente wil ideeën ontvangen tijdens een bijeenkomst op dinsdag 5 februari. Deze avond vindt plaats in Educatief Centrum Theo Thijssen aan de Mulderskamp.

Als de provinciale rondweg N345 - De Hoven klaar is, gaat het regionale verkeer niet langer door De Hoven. De Kanonsdijk en de Weg naar Voorst krijgen dan een nieuwe inrichting. Ook komen er twee nieuwe pleinen: het Hertog van Gelreplein bij Het Viaduct en het IJsselplein op de plek van het huidige verkeersknooppunt. Bureau Kragten gaat het ontwerp maken. Input van bewoners en andere betrokken partijen is hierbij onmisbaar!

Planning

Tijdens de bijeenkomst op 5 februari brengen de aanwezigen samen de wensen, ideeën en mogelijkheden in kaart. Met de input gaat Kragten aan het werk. Tegen de zomer presenteren we dan een voorlopig ontwerp voor de wegen en pleinen in De Hoven. De uitvoering volgt als de rondweg gereed is. Dat is waarschijnlijk in het najaar van 2020.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.