Foutje bedankt, bestemmingsplan Eerbeek ligt door fout opnieuw ter inzage

Foutje bedankt, bestemmingsplan Eerbeek ligt door fout opnieuw ter inzage

Vanaf zaterdag 9 juni tot en met vrijdag 20 juli 2018 ligt het bestemmingsplan Eerbeek opnieuw ter inzage. Het op 15 maart 2018 vastgestelde bestemmingsplan heeft al vanaf 1 mei voor een periode van zes weken ter visie gelegen voor het instellen van beroep. Het moet nogmaals door een fout.

In het vastgestelde bestemmingsplan zoals dat op ruimtelijkeplannen.nl is gepubliceerd zijn twee technische fouten ontdekt waardoor het digitale plan niet in overeenstemming is met het raadsbesluit van 15 maart. Om te voorkomen dat dit een goede inhoudelijke voortgang van het proces in de weg gaat staan, is door de gemeente besloten de fouten te herstellen en opnieuw ter inzage te leggen.

In het digitale plan op ruimteijkeplannen.nl is een aanduiding ‘transportbedrijf’ niet zichtbaar en zijn enkele digitale verwijzingen naar de regels niet goed weergegeven. Het digitale bestemmingsplan op de site is wel juridisch leidend, dus dat vraagt om aanpassing en een hernieuwde publicatie en plaatsing op de site. Degenen die al beroep hebben aangetekend en/of een verzoek om voorlopige voorziening hebben ingediend, hoeven dat niet opnieuw te doen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.