SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Archieffoto.

Deze Warnsveldse deed aan sexting en dat liep niet goed af

WARNSVELD - Sexting: welke jongere doet het niet? Althans, dat is het beeld wat een generatie later heeft. Maar hoewel het vaak onschuldig is, blijft het een risico, waarschuwt ook de Warnsveldse Francien Regelink.

In een nieuwe aflevering van StraatKonijnen, een YouTube-kanaal van Omroep Gelderland, vertelt ze over het boek wat ze schreef. In haar boek genaamd 'Francien laat je tieten nog eens zien' schrijft ze over hoe haar naaktfoto op haar school werd verspreid.

Lees verder onder de video...

MSN

Het 'incident' van Francien gebeurde op 16-jarige leeftijd. "Ik vond een jongen leuk, en ik dacht hij mij ook" vertelt ze in de video. Die jongen vroeg of ze haar borsten wilde zien en ze zei nee. Een paar weken later volgde dezelfde vraag en deed ze het wel.

Dat liep slecht af. Ondanks dat ze niet herkenbaar op de foto stond ging de foto de hele school rond. Ze kreeg continue 'Francien laat je tieten nog eens zien' naar haar hoofd geroepen. " Ik was denk ik één van de eerste die aan sexting deed van mijn school, en ook van Gelderland."

Omdat ze van mening is dat er goede voorlichting over gegeven moet worden schreef ze een boek. Ook gaat ze langs bij scholen en instanties om haar verhaal te delen.

 

 

Lees ook: Francien heeft haar eigen kinderporno gemaakt

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.