SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Matthijs Van Nieuwkerk komt 'tot bezinning' in Almense boerderij: dit is het laatste nieuws over hem

ALMEN - De storm rondom presentator Matthijs van Nieuwkerk uit Almen is nog niet gaan liggen. Dit weekend publiceerde De Volkskrant uitgebreid over zijn grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van De Wereld Draait Door (DWDD). We zetten weer een paar ontwikkelingen voor je op een rij.

NPO-directeur Frans Klein heeft dinsdag bekendgemaakt zijn functie tijdelijk neer te leggen, in afwachting van de uitkomsten van het onderzoek dat de NPO doet. De NPO tegenover het ANP: "Om te voorkomen dat er discussie kan ontstaan over de onafhankelijkheid van het onderzoek, heeft Frans Klein aangegeven tijdelijk zijn functie neer te leggen in afwachting van de uitkomsten van het onderzoek."

Top 2000

De Top 2000 Quiz en Top 2000 a gogo gaan dit jaar niet door met Matthijs van Nieuwkerk. Omroep NTR ziet dit niet zitten door het publieke debat dat wordt gevoerd rondom hem. Hoe en of de show deze winter wel gemaakt gaat worden is nog niet duidelijk.

Matthijs van Nieuwkerk is een bekend gezicht in de regio, omdat hij al lange tijd in een boerderij in Almen woont. Hier heeft hij zich de laatste dagen ook teruggetrokken om na eigen zeggen "tot bezinning te komen." Hij heeft namelijk zijn werkzaamheden bij BNNVARA naast zich neergelegd.

Filemon Wesselink, afkomstig uit Warnsveld, over de situatie in HLF8...

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.