Huidverbeterende Schoonheidssalon Mac-Kenzie Skin Solutions in Gorssel feestelijk geopend

Huidverbeterende Schoonheidssalon Mac-Kenzie Skin Solutions in Gorssel feestelijk geopend

Op 10 september is de schoonheidssalon Mac-Kenzie Skin Solutions geopend. Een aanwinst voor de bewoners van Gorssel en omgeving want eigenaresse Marijn Mac-Kenzie (27) uit Deventer heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering. “Ik zie er enorm naar uit om weer thuis te komen in het mooie Gorssel en daar met passie bij te dragen aan huidverbetering, ontspanning en een stralende huid.”

Marijn Mac-Kenzie: “Als schoonheidsspecialiste werkte ik op luxe cruiseschepen, een verrijkende ervaring. Ook was ik manager van een wellnesscentrum in een groot Amsterdams hotel. Daar heb ik als leidinggevende de basis gelegd voor mijn ondernemerschap.” Een extra kennisverdieping over huidverbetering vond ze bij The Peeling Company. Deze huidkliniek is in 2022 verkozen tot de beste schoonheidssalon van het jaar. 

Behandelingen

Marijn Mac-Kenzie biedt niet alleen gezichtsbehandelingen aan maar ook huidverbeterende behandelingen zoals bindweefsel massage, enzymen en peelings zoals glycolzuur en melkzuur. Huidverbeterende behandelingen zijn tegen huidveroudering, pigmentatie, acne en acne littekens. Zo blijft de huid egaal en jong. Daarnaast zijn klanten welkom voor o.a. Henna Brows. Marijn: “De behandelingen die ik in mijn salon uitvoer doe ik met aandacht én ik vind het ook belangrijk om te luisteren naar waar de klant behoefte aan heeft. Essentieel is een moment voor jezelf.”

Mac-Kenzie maakt o.a. gebruik van de RS Lightskin. Deze nieuwe huidscan biedt feiten want deze laat niet alleen de oppervlakte van de huid zien, maar ook wat er in de diepere lagen van de huid gebeurt. Op deze manier is de perfecte behandeling samen te stellen die past bij elk huidtype en/of huidprobleem. Marijn: “Wanneer je de allereerste behandeling bij mij boekt, krijg je deze huidscan t.w.v. 30 euro er gratis bij.”

 | Mac-Kenzie Skin Solutions

Product

Mac-Kenzie Skin Solutions werkt met het product Image Skincare. Dit staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots mag zijn op haar of zijn huid. Het product is niet getest op dieren en vrij van parabenen, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. “Voor ieder huidtype en huidprobleem heeft Image Skincare een oplossing.”

Openingstijden

Schoonheidssalon Mac-Kenzie Skin Solutions is geopend op dinsdag van 9 tot 17 uur, woensdag van 9 tot 20 uur en donderdag van 9 tot 17 uur. Ze is gevestigd in de kapsalon Knipkunst by Annemarie, Nijverheidstraat 11 in Gorssel.

Een afspraak maken kan telefonisch: 06 – 58913756 of online. Whatsappen mag natuurlijk ook.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.