SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Goossens Lochem opent Bike Cleaner

LOCHEM - Vanwege de vele mountainbikers die hun MTB route door de natuur bij Goossens Lochem op de parkeerplaats starten (en finishen) hebben ze een speciale fietswasplaats laten installeren: de Bike Cleaner. Met dit eenvoudige apparaat spuit je je mountainbike in een handomdraai schoon en stap je zonder modder tevreden je auto in!

Als fietser ben je blij als je dat direct na afloop kunt doen, want op deze speciale bike wash spuit je het vuil er zo af (in tegenstelling tot thuis, dan is het opgedroogd en aangekoekt). Via een contactloze pay terminal betaal je hiervoor een klein bedrag. Daarna stap je tevreden met een schone fiets de auto in, zonder bij thuiskomst nog een modderige fiets én een vieze auto te hoeven schoonmaken.

Nieuw concept

In de omgeving van Lochem is dit de eerste fietswasstraat in zijn soort. Het is een nieuw concept en sinds 29 april is deze te vinden achterop de parkeerplaats bij de fietswinkel, links van het houten hutje (de Patrijs). Zodra de betaling voltooid is begint het water zachtjes te lopen, dit is de zachte stand van de cleaner. Wanneer je in het handvat van de hoge druk spuit knijpt komt er een hardere straal. De Bike Cleaner stopt vervolgens vanzelf en de fiets kan weer schoon mee naar huis!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.