SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Scholieren organiseren tienersoos in Epse

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

EPSE - De zomertoer van Stichting Welzijn Lochem afgelopen zomer, heeft in Epse voor een heel leuke ontwikkeling voor de jeugd gezorgd. Twee enthousiaste meiden kwamen met het in idee om een tienersoos voor jeugd vanaf de middelbare school te organiseren.

De Dorpsraad Epse/Joppe heeft hierop een werkgroep opgericht en is samen met de jongerenwerker van Stichting Welzijn Lochem, SV Epse en de enthousiaste meiden Esther Israel en Tess Plette de plannen verder gaan uitwerken, met als resultaat tienersoos Club Hassink Epse.

Kantine

Op vrijdag 5 november zal de eerste tienersoos voor de jeugd vanaf de middelbare school worden gehouden in de kantine van SV Epse. Ze starten om 19.30 uur en gaan door tot 23.00 uur.  Het is de bedoeling dat om de twee maanden een avond georganiseerd gaat worden. 

Er wordt geen alcohol houdende drank geschonken tijdens deze avonden en wij houden ons aan de geldende coronarichtlijnen van het RIVM. Een geldig coronabewijs/testbewijs en identiteitsbewijs zijn dan ook verplicht.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.