SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Week lang werkzaamheden in De Hoven voor nieuwe wegaansluiting

  •  Nieuwe wegaansluiting
  •   28 september 2020
  •  

ZUTPHEN - Weggebruikers gaan de komende week overlast ervaren van werkzaamheden in de Hoven bij Zutphen. Vanaf dinsdag wordt er gewerkt aan een nieuwe wegaansluiting van en naar de wijk. De huidige aansluiting vanaf de Oude Kanonsdijk op de N345 blijft bestaan.

Om dit mogelijk te maken vinden er vanaf dinsdag tot volgende week woensdag werkzaamheden plaats om de Teuge aan te laten sluiten op de N345. Overdag wordt er een halve rijbaan afgezet. Volgende week maandagnacht worden er ook wegwerkzaamheden verricht. Het asfalt wordt dan op de Kanonsdijk aangebracht en een midden geleider met voorsorteer vak wordt geplaatst. De weg N345 ter hoogte van de Kanonsdijk is hierdoor afgesloten voor verkeer en wordt omgeleid.

Hinder

Deze week en volgende week tot en met woensdag is er overdag één rijbaan beschikbaar voor al het verkeer ter hoogte van de nieuwe aansluiting. De rijbaan richting Brummen is afgesloten. Door verkeerslichten en verkeersregelaars wordt verkeer tussen 09.30 uur tot 15.00 uur om de beurt begeleid zodat nodig werkverkeer veilig het werk kan uitvoeren. Zodra de werkzaamheden volgende week woensdag klaar zijn, is de N345 weer in twee rijrichtingen open voor verkeer. Kort daarna kan de aansluiting naar De Teuge worden gebruikt. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.