Muzikale opening theaterseizoen Schouwburg Lochem

Muzikale opening theaterseizoen Schouwburg Lochem

Op zondagmiddag 22 september vanaf 15.30 uur zal de start van het nieuwe theaterseizoen gevierd worden met een onvergetelijke muzikale middag met de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie. DRI3MAN, bestaande uit drie absolute topmuzikanten, laat je meevoeren op de tijdloze klanken uit de jaren 70 en 80. De malletband Soli Deo Gloria uit Harfsen verzorgt de muzikale intermezzo’s tussen de sets van DRI3MAN. 

DRI3MAN bestaat uit de vrienden Ferry van Leeuwen (bekend van Edwin Evers Band en Ik Hou Van Holland), Lodewijk van Gorp (van Trijntje Oosterhuis en Metropole Orkest) en Nick Bult (bekend van Boudewijn de Groot, Venice, 3Js en Ten Sharp). 

Geniet van iconische West Coast-klanken van legendarische artiesten zoals Eagles, CCR, The Monkees, Bruce Springsteen, en Doobie Brothers. In een dynamische show met drie sets nemen deze virtuozen om beurten de leadzang voor hun rekening, begeleid door gitaar, piano en saxofoon. Deze muzikale reis door de tijd nodigt uit om te swingen op uptempo nummers en weg te dromen bij meeslepende ballads. Dit alles wordt geserveerd met een selectie van heerlijke wijnen en de beste speciaalbieren.

Veelbelovend theaterseizoen

"Vier met ons de start van een veelbelovend theaterseizoen, boordevol verrassingen en toppers." Met zo'n 100 voorstellingen variërend van cabaret en muziek tot infotainment, musicals en films, is er voor elk wat wils. Van grote namen tot aanstormend talent, voor jong en oud, het programma biedt amusement, verdieping en nieuwe perspectieven.

"Wij staan te popelen om je te verwelkomen!"

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.