Pannenkoekenrit op zondag 28 juli

Pannenkoekenrit op zondag 28 juli

Toeristenbelang Laren organiseert dit jaar weer een van zijn meest geliefde zomertradities: de Pannenkoekenrit. Op zondag 28 juli kunnen zowel fietsers, automobilisten als voor het eerst ook eigenaren van oude tractoren genieten van de prachtige omgeving van Laren. Met  als afsluiting een heerlijke pannenkoek bij Woestenenk aan de Marsmansteeg.

Routes voor iedereen

Ook dit jaar zijn er routes voor verschillende vervoersmiddelen en leeftijden:

  • Fietsroute: circa 40 km
  • Kinderfietsroute: circa 10-15 km
  • Autotocht: circa 60 km
  • Tocht voor oude tractoren: circa 50 km

Voor de jonge deelnemers is er een speciale kinderfietsroute georganiseerd, perfect voor gezinnen die samen willen genieten van een leuke dag. Halverwege de routes is er een pauzeplek ingericht waar deelnemers iets te eten en drinken kunnen krijgen.

Een bijzondere toevoeging dit jaar is een route speciaal voor oude tractoren. Dit biedt liefhebbers van klassieke landbouwvoertuigen de mogelijkheid om deel te nemen aan de rit en onderweg hun voertuigen te laten bewonderen.

Start- en eindpunt

De tocht begint en eindigt bij Woestenenk aan de Marsmansteeg 2, 7245 WG Laren. De start- en inschrijftijden zijn tussen 10.00 en 13.00 uur. Hier zullen op het erf ook de traditionele pannenkoeken worden gebakken, zodat deelnemers na afloop kunnen genieten van een welverdiende traktatie.

Vooraf aanmelden voor tractoren

Deelnemers aan de tocht voor oude tractoren wordt verzocht zich vooraf aan te melden. Dit kan telefonisch bij Martie op 06-15200341 of via WhatsApp bij Herman op 06-25260800.

Parkeren

Parkeren wordt duidelijk aangegeven bij de startlocatie. Voor meer informatie, bezoek de website: www.toeristenbelanglaren.nl.

Kom op 28 juli genieten van een gezellige en smakelijke dag in Laren!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.