Achtste editie van Houtdorp Laren ook dit jaar weer dé afsluiter van de zomervakantie

Achtste editie van Houtdorp Laren ook dit jaar weer dé afsluiter van de zomervakantie

Na zeven succesvolle edities volgt in 2024 alweer de achtste editie van Houtdorp Laren. Op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus kunnen jongens en meisjes uit de regio hun eigen creatie in elkaar zetten van pallets en ander hout. 

Voor basisschoolkinderen uit de hele regio

Houtdorp is een groot huttenbouwfestijn voor basisschoolkinderen uit groep 4 tot en met groep 8. De afgelopen jaren kwamen deelnemers onder meer uit  Laren, Harfsen, Barchem, Bathmen en Lochem. Speciaal voor Houtdorp wordt de ligweide van het Leussinkbad omgetoverd tot een gigantisch timmerterrein. Het thema is wederom Leussinkhaven en de organisatie verwacht ook dit jaar weer mooie marineschepen, heuse piratenboten of andere creatieve drijvende objecten.

Twee dagen timmeren met een feestelijke afsluiting 

Het terrein is open voor de huttenbouwers op donderdag 22 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 23 augustus van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 17.00 uur zijn ouders, opa’s en oma’s en andere verzorgers en bekenden welkom om alle creaties te bewonderen. Op vrijdag wordt er feestelijk afgesloten met discozwemmen tot 22.00 uur en een End-of-Summer party voor iedereen.

Aanmelden tot en met 30 juni

Je kunt je individueel opgeven of in een groep van 6 tot 8 kinderen met 1 of 2 begeleiders. De aanmelding kan tot en met 30 juni via www.leussinkbad.nl/houtdorp2024. Vol is vol. Deelname is inclusief lunch en fruit op donderdag en een snack en avondeten op vrijdag. Voor gezinnen met een krappe beurs kan Stichting Leergeld Lochem financiële ondersteuning bieden.

Ook leuk als vrijwilliger!

Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken, helpen tijdens de bouwdagen en het eindfeest: je bent van harte welkom. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: [email protected].

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.