Enthousiaste gezichten bij Multisport Gorssel

Enthousiaste gezichten bij Multisport Gorssel

Maandag 27 mei bezocht sportwethouder Lex de Goede de Multisport-activiteiten op de Roskamweide in Gorssel. Het mooie weer zorgde voor veel enthousiaste kinderen. Er werden verschillende spellen gedaan, zoals hordelopen, verspringen, kogelstoten, ringwerpen, speerwerpen en frisbeeën.

Wethouder Lex de Goede vond het mooi om de enthousiaste gezichten te zien. “Voor kinderen is Multisport een makkelijke en leuke manier om sport te ontdekken. En om te ontdekken welke sporten zij leuk vinden. Als zij jong leren sporten, blijven ze dat vaak ook doen als ze ouder zijn. Als gemeente moedigen we dit graag aan.”

Multisport voor kinderen

De sportcoaches van Welzijn Lochem organiseren het hele jaar door activiteiten. Ze doen dat in verschillende kernen in de gemeente. Kinderen op de basisschool kunnen elke week gratis een andere sport uitproberen. Naast sport zijn er ook leuke spellen.

Kom langs en ontdek welke sport bij uw kind past!

Tot 24 juni kunnen basisschoolleerlingen meedoen met Multisport in Gorssel, Epse en Laren:

  • Gorssel: op maandagen van 14.25-15.25 uur op de Roskamweide achter de Vullerschool
  • Laren: op dinsdagen van 14.25-15.25 uur op schoolplein De Branink
  • Epse: op woensdagen van 13.30-14.30 uur op schoolplein Hoevenschool.

Na de zomervakantie start een nieuwe ronde in 3 andere kernen. De activiteiten vinden plaats na schooltijd op het schoolplein. Kinderen onder de 7 jaar mogen met begeleiding meedoen. Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/sportcoachgemeentelochem.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.