Lies en Liet uit Gorssel wordt uitgebreid met Wies
Lies en Liet

Lies en Liet uit Gorssel wordt uitgebreid met Wies

Als ‘Lies en Liet’ ondersteunen Cornélie Kars en Lizelore Molier senioren die langer thuis willen blijven wonen in de omgeving van Gorssel, Harfsen, Almen, Eefde, Lochem, Zutphen en Deventer. Sinds kort is het team versterkt met de enthousiaste Wies Schiphorst-Bosgoed. “We zijn erg blij dat Wies ons team komt versterken.” Zegt Cornélie(Liet).

De dames komen graag bij de mensen thuis om ze te helpen met de dagelijkse zaken. “Zo kunnen wij boodschappen doen, lekker koken voor u, met u naar een museum gaan of u begeleiden naar een afspraak bij b.v. de huisarts, de (klein)kinderen of vrienden.” Daarnaast gaan de dames ook graag met hun cliënten wandelen, samen de hond uitlaten of een mooi tochtje maken. Het is ook mogelijk om Lies en Liet in te huren binnen of buiten de regio Zutphen/Deventer voor acute, tijdelijke 24 uurs zorg. 

Wies
Wies

Ondersteuning

“Wij kunnen ondersteuning verlenen bij de aanvraag en/of de administratie van het persoonsgebonden budget (pgb),maar ook bij tal van andere administratieve zaken.” Het inmiddels trio voert echter geen medische handelingen uit, ook niet tijdens deze 24 uurs zorg. Cornélie rondt binnenkort de opleiding tot seniorencoach af en zal vanuit ‘Lies en Liet’ als ondersteuner en als gediplomeerd seniorencoach beschikbaar zijn. Ook nieuwkomer Wies heeft ervaring als coach. In haar coachingspraktijk is zij zich de afgelopen jaren speciaal gaan verdiepen in het coachen van senioren. Daarnaast is zij ook mantelzorger bij haar moeder. “De stap naar mantelzorger voelde voor mij persoonlijk als vanzelfsprekend, net als nu de samenwerking met Lies en Liet!” 

Over ‘Lies en Liet’ en wat zij verder voor je kunnen betekenen, kun je lezen op de website www.liesenliet.nl maar je kunt ook contact opnemen met Cornélie Kars (06-55818118).

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.