Woest Lochemsebergloop op 1 april 2023

Woest Lochemsebergloop op 1 april 2023

Op zaterdag 1 april 2023 zal de Woest Lochemsebergloop opnieuw plaatsvinden. Na een aantal jaren van afwezigheid wordt nieuw leven in deze crossloop geblazen. De Woest Lochemsebergloop is uniek vanwege de prachtige locatie en de route over mooie paadjes van de Lochemse Berg.

Afstanden

Er zijn 2 afstanden voor kinderen. Kinderen mogen worden begeleid door een ouder of verzorger. Voor deelnemers aan de kisdrun is er een kleine herinnering op te halen na de finish. De afstanden voor kinderen (jonger dan 16) zijn 750m en 1500m. De afstanden voor volwassenen zijn 5 km en 9,5 km.

Inschrijven

Inschrijven wordt geregeld met voorinschrijvingen via deze site en kan tot vrijdag 31 maart, 23.59 uur. Op de dag zelf worden inschrijvingen niet meer in behandeling genomen. Ook kan er in tegenstelling tot eerdere edities niet meer op het evenement zelf worden ingeschreven.

Routeverkenning

Op 18 maart om 13.00 uur wordt een routeverkenning, in combinatie met een trailschoenen test georganiseerd. De merken Asics, Brooks en Hoka zullen om 13.00 aanwezig zijn met verschillende trailschoenen. Deze kun je passen en testen door een korte route over de Lochemse Berg te lopen. Rond 14.00 uur is de mogelijkheid om de route van de Woest Lochemsebergloop van 5 kilometer te lopen onder leiding van de organisatie, op een rustig tempo. Er wordt om 13.00 uur verzameld op de parkeerplaats aan de Schoneveldsdijk 2-4, Barchem naast hotel Bon Aparte. Opgeven voor deze routeverkenning kan hier.

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein van Bon Aparte, Lochemseweg 37, 7244 RR Barchem. Van daaruit is het een klein stukje lopen naar het startterrein, er zullen verkeersregelaars zijn die de weg wijzen. Fietsers kunnen hun fiets ook plaatsen op het parkeerterrein van Bon Aparte. Bij de inschrijving zit een ‘Bon Aparte Bon’ inbegrepen: na het volbrengen van de crossloop kun je deze inwisselen bij Bon Aparte voor koffie, thee of fris.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.