Politie deelt foto van onbekende man die overleed in ziekenhuis Zutphen

Politie deelt foto van onbekende man die overleed in ziekenhuis Zutphen

De politie is nog steeds op zoek naar de indentiteit van de man die naar de spoedeisende hulp van het Gelre Ziekenhuis werd gebracht. In het tv-programma Opsporing Verzocht hebben ze daarom een foto van de man gedeeld.

Update: de identiteit van de man is inmiddels bekend, daarom is de foto uit het artikel verwijderd.

De man overleed, nadat hij binnengebracht werd in het ziekenhuis, aan een natuurlijke dood. Hij had geen identiteitsbewijs bij zich, waardoor de politie op zoek is naar de indentiteit. Ze willen graag nabestaanden op de hoogte brengen. 

De man komt naar alle waarschijnlijkheid uit Oost-Azië. Hij was 1.68 meter lang en woog 74 kilo. Hij had een normaal postuur, zwart haar en bruine ogen. De man werd met een blauwe Ford Focus naar het ziekenhuis gebracht. De politie wil graag in contact komen met deze mensen. Ze beklemtonen dat zij niet van een strafbaar feit worden verdacht.

Anonieme begravenis

De man wordt op vrijdag begraven door de gemeente Zutphen. " Het zou heel mooi zijn als daarvóór zijn nabestaanden op de hoogte zijn en de man niet anoniem hoeft te worden begraven. Neem daarom alstublieft zo snel mogelijk contact op als u ook maar íets denkt te weten", beklemtoont de politie.

De jas die de man droeg. | Politie
De jas die de man droeg.

De broek die de man droeg. | Politie
De broek die de man droeg.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.