Onbekende man overlijd op spoedeisende hulp Zutphen: wie is hij?
De jas die de man droeg.

Onbekende man overlijd op spoedeisende hulp Zutphen: wie is hij?

In de vroege ochtend van dinsdag 10 augustus werd een man in ernstige medische toestand binnengebracht op de spoedeisende hulp van het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. Hij is uiteindelijk overleden, maar het is onbekend wie hij is. De politie hoopt dat er mensen zijn die hierover informatie hebben.

Hoewel er geen sprake is van een misdrijf en het gaat om een natuurlijke dood, wil de politie graag weten wie de man is. Alleen dan kunnen familie en naasten van de man worden geïnformeerd. De man had niets bij zich waaruit zijn identiteit kon worden opgemaakt. Ook de personen die hem met een blauwe Ford Focus naar het ziekenhuis brachten, zijn zonder iets achter te laten vertrokken. Met hen komt de politie graag alsnog in contact.

Er zijn later mensen geweest die contact hebben gezocht met het ziekenhuis om informatie te krijgen over de man. Ook met deze personen spreekt de politie graag. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Dat geldt ook voor andere mensen die meer informatie over de man hebben of mogelijk weten wie hij is.

Kenmerken

De politie heeft het signalement en wat kenmerken vrijgegeven. 

  • Vermoedelijk afkomstig uit Oost-Azië.
  • 1.68 meter lang
  • 74 kilo
  • Normaal postuur, bruine ogen en kort zwart haar
  • Litteken op zijn hoofd (rechterzijde in het haar)
  • Hij droeg een blauwe spijkerbroek, donkerblauwe en een gewatteerde jas met rood/witte strepen op de mouwen. De jas had opvallende witte ritsen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.