SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
De bus vlak na het voorval.

Weginspecteur drukt automobilist zowat van de weg bij Zutphen

  •  Asociaal rijgedrag
  •   18 november 2019 - 06:05
  •  

ZUTPHEN - Rekening houden met elkaar in het verkeer kan soms lastig zijn. Soms gaat het zelfs mis. Maar bestuurders die met regelmaat op de weg zitten, met name die zelfs op de weg rijden om de weg te inspecteren, moeten zeker wel rekening houden met andere gebruikers. Echter is dat niet altijd het geval.

Zo werd een automobilist bij Zutphen vorige week zowat van de weg gedrukt door een weginspecteur. Het voorval vond plaats na de rotonde op industrieterrein de Mars, in de richting van Eefde. "Hij wilde invoegen na de rotonde maar drukte mij daarmee van de weg. Hij kon er echt niet langs, maar deed het toch", vertelt de geschrokken bestuurder. "Vervolgens moest ik vol in de remmen en uitwijken. Het scheelde maar weinig."

De veroorzaker zegt zich van geen kwaad bewust te zijn. "Wij hebben het besproken met de medewerker van De Wegenscanners, maar hij kan het zich niet herinneren. Waarschijnlijk was het onbewust", vertelt een collega van het bedrijf. "We gaan het nogmaals bespreken met de medewerker, maar het was zeker geen bewuste actie."


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.