SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Het gebouw van het servicepunt in Eerbeek.

Bezuinigingen treffen gemeentelijke balie in Eerbeek, openingstijden flink ingeperkt

  •  Minder service
  •   08 november 2019 - 06:55
  •  

EERBEEK - De gemeente Brummen past vanaf maandag de openingstijden van het servicepunt in Eerbeek flink aan. Normaliter was het servicepunt vier hele dagen in de week geopend, nu nog maar één hele en drie halve dagen. De inperking is het gevolg van bezuinigingen bij de gemeente. Het punt in Eerbeek werd pas twee jaar geleden geopend.

De openingstijden van de receptie en burgerzaken bij het gemeentehuis in Brummen worden niet gewijzigd. De bezuiniging heeft alleen gevolgen voor bezoekers van de receptie en burgerzaken in Eerbeek. Daar kan men op dinsdag, woensdag en donderdag alleen nog in de ochtend terecht. De openingstijden op de maandag veranderen niet. Dan is het servicepunt zowel overdag als in de avond geopend. De balie burgerzaken in Eerbeek is daarnaast vanaf maandag op woensdagmiddag gesloten en alleen nog op woensdagochtend en maandag geopend.

De gemeente Brummen werkt daarnaast op afspraak. Enkel het spreekuur van Team Voor Elkaar en de politie zijn in Eerbeek vrij te bezoeken.

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.