SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Gewonde na ongeval op N346 bij Lochem

  •  Drie voertuigen betrokken
  •   04 november 2019 - 18:11
  • Laatste update: 04 november 2019 - 19:07
  •  Verscheen eerder bij

LOCHEM - Op de Zutphenseweg (N346) bij Lochem heeft maandag aan het eind van de middag een forse kop- staartbotsing plaatsgevonden. Een bestuurster raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Een auto met daarin meerdere personen van Tsjechische komaf wilde vlak voor de Ploegdijk de ingang van Camping Ruighenrode op rijden, maar een achteropkomende bestuurster merkte te laat op dat het voertuig voor haar stil stond. Een flinke aanrijding was hierdoor het gevolg. Volgens getuigen gaf de buitenlandse bestuurder geen richting aan. Door het ongeluk ontstond er een flinke ravage. Een vrachtwagen, welke richting Lochem reed, werd geraakt maar kon na afhandeling verder rijden.

Advertentie

Door het ongeluk werd de weg richting Warnsveld afgesloten voor verkeer. Verkeer vanuit de andere richting werd via de parallelweg gestuurd. De betrokken personenauto’s moesten zwaar beschadigd worden afgesleept.

Eerder gebeurde er al een ongeluk in Brummen. Doordat de wintertijd onlangs ingegaan is gebeuren er meer ongelukken, omdat het eerder donker is. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.