SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Dit zijn de meest en minst gewaardeerde winkels in Zutphen

ZUTPHEN - Zutphenaren komen het liefst bij de HEMA, en ontlopen Livera toch het liefst. Dit blijkt uit de eerste resultaten van de enquête over het winkel & horeca-aanbod in Zutphen. 

Klanten kunnen in de enquête aangeven welke winkels ze fijn vinden, en bij welke ze slechte ervaringen hebben. Uit het onderzoek blijkt dat de goede ervaringen vooral gebaseerd zijn op het aanbod en de service. De slechte ervaringen hebben vaak te maken met de mentaliteit van het personeel en de prijzen. Hema heeft de uitslag van de enquête ontvangen, maar hier helaas niet op gereageerd. 

Meest gewaardeerde winkels

Van alle winkels in Zutphen geeft 7 procent van de Zutphenaren aan de HEMA de fijnste winkel te vinden. Dit vanwege “het diverse aanbod en de goede service”, staat in één van de toelichtingen. 

De top 3 meest gewaardeerde winkels: 

  • HEMA
  • H&M
  • Mac Young

Van alle winkels in Zutphen geeft 4 procent van de Zutphenaren aan bij de Livera slechte ervaringen te hebben. Dit vanwege “opdringerig en ongeïnteresseerd personeel”, zoals een Zutphenaar schrijft. 

Minst gewaardeerde winkels

Van alle winkels in Zutphen geeft 8 procent van de Zutphenaren aan de Livera de minst prettige winkel te vinden. Dit vanwege “ongeïnteresseerd personeel” en “slechte service”, staat in de toelichtingen. Een woordvoerder van Livera zegt zich niet te herkennen in de klachten. Vorig jaar hebben ze namelijk zelf onderzoek gedaan. En “onze winkel in Zutphen scoort erg hoog op klantvriendelijkheid en service. Gemiddeld krijgen ze zelfs een 9,5.” Ze zeggen ook dat ze het allerminst leuk vinden om de resultaten van dit onderzoek te horen.

De top 3 van minst gewaardeerde winkels: 

  • Livera
  • Hans Anders
  • Jumbo Ruys De Beerenbrouckstraat 

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.