SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Hanzehof wil in gesprek met Zutphenaren over de toekomst van het theater

ZUTPHEN - Dat het lang niet altijd even lekker loopt bij de Zutphense Hanzehof is de laatste tijd wel gebleken. En daarom zet het theater haar deuren open voor mensen met goede ideeën.

"Er is de afgelopen jaren door lokale media en opiniemakers veel gezegd en geschreven over de toekomst van Theater Hanzehof", legt woordvoerder Jelle van der Meulen uit. Daarom willen ze een drietal stadsgesprekken voeren. Op verschillende locaties in de gemeente mogen mensen zich buiten over het theater. Van der Meulen: "Iedereen, theaterbezoeker of niet, is welkom zich aan te melden."

Gebouw en functie

In de bijeenkomsten moet het gaan over de toekomst van het huidige gebouwencomplex en de functie van de organisatie voor Zutphen en de regio. Interim-directeur Johan Boonekamp, die op de plek van de ontslagen Mirjam van Tiel zit, wil het gesprek aan gaan met de aanwezigen aan de hand van stelling. 

Locaties

De gesprekken zijn 26 september in wijkcentrum Waterkracht, 27 september in 't Warnshuus en 1 oktober in buurthuis De Hoven. Wie zijn of haar mening wil delen moet zich aanmelden via de website van het theater. 

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.