SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Reuvershoeve gaat pannenkoeken thuisbezorgen

  •  Zoektocht naar bezorgers
  •   14 mei 2019 - 07:14
  • Laatste update: 14 mei 2019 - 11:29
  •  

BRUMMEN - Pizza, shoarma, sushi en natuurlijk patat! Zomaar een aantal maaltijden die je thuis kan laten bezorgen. Maar binnenkort kun je ook pannenkoeken aan huis laten bezorgen! 

Restaurant Reuvershoeve, wat tussen Zutphen en Brummen langs de N345 ligt, gaat hiermee beginnen. “De laatste tijd hebben wij gemerkt dat er steeds meer pannenkoeken worden afgehaald, dit is ook mogelijk namelijk. Om de gasten in die zin tegemoet te komen hebben wij bedacht dat we ook kunnen gaan bezorgen”, legt Merel Jolink van de Reuvershoeve uit. “Op deze manier hoeft de gast niet naar Reuvershoeve toe te komen maar komt Reuvershoeve bij de gast thuis.”

Klein bezorggebied

Ze beginnen vanaf vrijdag 14 juni met bezorgen in De Hoven. Jolink: “Ook beginnen we alleen met pannenkoeken bezorgen, het menu kan nog uitgebreid worden met hamburgers, spareribs en salades bijvoorbeeld.” Waarom ze alleen in De Hoven bezorgen? “We hebben ervoor gekozen om klein te beginnen, dus alleen bezorgen in De Hoven omdat we op deze manier de kwaliteit kunnen waarborgen.” Maar… “wanneer dit goed loopt zou ook het bezorggebied uitgebreid kunnen worden.” Ze ambieren om ook in Brummen en Zutphen te kunnen bezorgen. 

Je maaltijd thuis laten bezorgen kan vanaf dan via thuisbezorgd. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.