SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Nico Nijman.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Zutphen in de ban van vermissing Nico Nijman, al een week lang is hij spoorloos

ZUTPHEN - De 57-jarige Nico Nijman is exact een week vermist. En daar maken Zutphenaren zich zorgen om! De politie heeft met een sonarboot al naar hem gezocht. “En dat doen ze niet voor niks”, reageert een oude bekende van hem. 

Sinds vorige week woensdag, 24 april, weet niemand waar Nijman is. Hij vertrok in de avond bij zijn vrienden in Brummen, en sindsdien is hij van de aardboden verdwenen. Er zijn al op verschillende manieren naar hem gezocht, waaronder met een zogenoemde sonarboot van de politie. 

Auto

Het enige wat gevonden is van Nijman is zijn auto. Die stond op de Weg naar het Ganzen Ei in Cortenoever. Dit is vlak bij de IJssel, en daarom besloot de politie om daar te gaan zoeken. 

De plek waar Nijman’s auto gevonden werd. Lees verder onder de kaart…

De vermissing maakt veel los in Zutphen. Verschillende oude bekenden of bezorgde stadsgenoten reageren op nieuwsberichten over zijn vermissing. “Hoe kan iemand, anno nu, ineens verdwijnen? Niemand weet waar hij is, terwijl hij gewoon zijn leventje hier had”, reageert Henk. Hij zegt een oude bekende van hem te zijn. Nijman was vroeger badmeester. Daardoor kent hij veel mensen waar hij vroeger zwemles aan gaf. Eén van zijn oud leerlingen reageert: “Dit houdt Zutphen bezig! Hopelijk wilde hij er gewoon even tussenuit en komt hij binnenkort weer terug.” 

Zoek mee
Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Tips kun je doorgeven via dit tipformulier of telefonisch: 085-0606225.

Reageren? Mail de redactie via [email protected] of stuur een chatbericht via onze chatfunctie.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.