Parkeerproblemen op bedrijventerrein De Revelhorst in Zutphen

ZUTPHEN - Er zijn parkeerproblemen op het bedrijventerrein De Revelhorst in Zutphen. De mensen die hier werken kunnen geregeld hun auto’s niet kwijt. 

Er zijn enkele parkeerplaatsen, maar veel is het niet te noemen. “Dat zorgt voor problemen”, legt een ondernemer uit. “We kunnen onze auto’s hier niet kwijt.” De gemeente beaamd dat er wat klachten over binnengekomen zijn. “Op de Revelhorst moeten bedrijven hun auto’s parkeren op het eigen terrein. Daarnaast is het onder voorwaarden toegestaan te parkeren op de openbare weg.”

Dat parkeren op de openbare weg gebeurt echter niet. Dit omdat de vrachtwagens er dan niet meer langs kunnen. “En we willen onze spiegels er aan houden”, legt de ondernemer uit. Hij wil liever niet met zijn naam in de media. “Anders kom ik over als een zeurzak”, lacht hij. Er wordt nu vooral op het gras geparkeerd. 

Gesprekken

De gemeente is op zoek naar een oplossing. “Met verschillende bedrijven op de Revelhorst hebben we hier al over gesproken en gekeken naar oplossingen. Op korte termijn agenderen we het onderwerp ook bij de Bedrijvenkring om te kijken hoe we de situatie samen kunnen verbeteren”, legt de zegsvrouw uit. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.