SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

D66 lacht hard om anti-campagne in Zutphen

ZUTPHEN - Er worden stickers door Zutphen verspreid waar groot ‘D66 is kut’ op staat. En dat is natuurlijk geen goede reclame voor de partij.

Met oog op de provinciale statenverkiezingen, die in maart dit jaar zijn, is het niet de beste reclame voor de partij. Wie de sticker gemaakt en verspreid heeft is onbekend. Statenlid Antoon Kanis moet lachen wanneer we hem de foto laten zien. "Eerlijk gezegd moet ik er wel om lachen. D66 wil investeren in de toekomst van Gelderland en komt daarom met grote plannen voor het klimaat. Als de kritiek dan niet verder komt dan dat je kut bent, dan zitten we wat mij betreft op de goede weg!"

Ook de lokale D66-fractie kan zich er niet zo druk om maken. Fractievoorzitter Ingrid Timmer: "Tja leven en laten leven denk ik? Begrijp dat het een groepje jonge poldersocialisten zijn die op deze manier aandacht vragen. Ik maak mij er niet zo druk om."

Memes

De sticker is nu al op verschillende plekken gespot in Zutphen. Ze zijn afkomstig van massamemes.nl. Wie dit adres invoert komt uit op een Facebookpagina waar meer van dit soort stickers verkocht worden. Zo verkopen ze ook ‘FCK VVD’ stickers. Wie de stickers hier bestelt heeft, en dus opgeplakt heeft, is niet duidelijk. Verschillende leden van ROOD Zutphen, de jongerenafdeling van de SP, volgen de pagina.  Zelf zeggen ze dat ze inderdaad fanatieke stickeraars zijn, maar deze niet opgeplakt hebben. 


Reageren? Mail de redactie via [email protected] of stuur een chatbericht via onze chatfunctie.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.