Brummense burgemeester dreigt vanuit de boksring.

Het is maandag, deze verhalen mag je niet gemist hebben

  •  Bekijk het weekoverzicht
  •   07 januari 2019 - 06:00
  •  

REGIO - Een nieuwe week is begonnen. De aankomende week zullen er weer veel nieuwsverhalen gebracht worden. Maar: de beste van de afgelopen week zetten we nog even voor je op een rij.

Terugblikken op 2018

2018 is voorbij! En daarom publiceerde we deze week verschillende jaaroverzichten. We blikte terug op de meest gelezen artikelen, op de meest gelezen columns en maakte het jaaroverzicht. 

Open de jaaroverzichten…

Het was een bijzonder jaar voor GroenLinks Zutphen

Het winnen van de verkiezingen is een hele rollercoaster, vertelt raadslid Martine Westerik. De GroenLinks’er was te gast in het jaaroverzicht van LokaalGelderland. 

Lees verder onder de video…

Open dit artikel…

Verkeersboetes zijn hoger geworden en Het Plein bestaat niet meer! Dit zijn de veranderingen van 2019

Het nieuwe jaar is begonnen! En dat betekent dat een aantal nieuwe wetten doorgevoerd gaan worden. We zetten de belangrijkste voor je op een rij. 

Open dit artikel…

Automobilist rijdt in op Zutphense politie tijdens nieuwjaarsnacht

Een automobilist is tijdens de nieuwjaarsnacht ingereden op politieagenten in Zutphen. Dat gebeurde tijdens een achtervolging met meerdere politiewagens. De verdachte reedt in op één van de voertuigen. Omstreeks 03.30 uur werd de bestuurder gespot door surveillerence agenten. Dat gebeurde nadat er een melding was gemaakt van een verdachte situatie. Een poging om de bestuurder aan de kant te zetten lukte niet, de bestuurder negeerde meerdere malen de stoptekens.

Open dit artikel…

Brummense burgemeester in de boksring: 'criminelen moeten bang voor me zijn'

Alex van Hedel, burgemeester van de gemeente Brummen, wil niet bang zijn voor criminelen. Sterker nog: hij wilt dat criminele bang zijn voor hem als burgemeester. Dat zei hij tijdens de nieuwjaarstoespraak. Dat deed hij op een bijzondere wijze: hij stond, gehuld in een sportoutfit, in de boksring. 

Open dit artikel…

Verkeer vast na ongeval op N348 Brummen

Het verkeer op de N348 bij Brummen/Leuvenheim stond zaterdag lange tijd vast. Een auto belandde midden op de weg nadat deze tegen een boom geknald is. Hulpdiensten kwamen snel op de melding af. Wonder boven wonder heeft de bestuurder geen letsel opgelopen. Het verkeer kon mondjesmaat langs het ongeluk. Hierdoor stond er een lange file.

Lees verder onder de video...

Open dit artikel… 

Brrr... in Zutphen was de nieuwjaarsduik

In Zutphen doken vele mensen het nieuwe jaar in! De duik en een sfeerverslag was live te zien op deze nieuwswebsite. Verslaggever Harm Seubring ging in gesprek met de stoere zwemmers. 

Lees verder onder de video...

Open het artikel...


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.