In Eerbeek woedde een flinke brand.

Het is maandag, deze verhalen mag je niet gemist hebben

  •  Bekijk het weekoverzicht
  •   31 december 2018 - 06:00
  •  

REGIO - Een nieuwe week is begonnen. De aankomende week zullen er weer veel nieuwsverhalen gebracht worden. Maar: de beste van de afgelopen week zetten we nog even voor je op een rij.

Staat het Witte Lint na kerst vol met kerstbomen?

De kerstboom, die als ludieke actie bij het Witte Lint geplaatst is, is verwijderd door de provincie. Maar moeten ze na kerst nog meer bomen verwijderen? Op social media roepen mensen elkaar op om de kerstbomen na kerst langs de N345 te plaatsen. Omdat dit "een mooi beeld geeft", schrijft één van hen. Er waren vooral lovende reacties op social media. En dat zorgt mogelijk voor een hoop copycats. 

Open dit artikel…

Privacywet zorgt voor problemen bij Park ’t Goor in Brummen

Dierenpark 't Goor in Brummen is enige tijd terug 'gered'. De oude beheerder stopte na 25 jaar, vanwege gezondheidsredenen. Een nieuwe stichting werd gevormd, maar die heeft een probleem met de donateurs. Voorheen was er een beheerder en een steunstichting. Tientallen Brummenaren doneerden aan die stichting. Maar nu er een nieuwe stichting is, zijn alle gegevens van de donateurs weg.

Open dit artikel…

Het was kerst!

Kerst werd in de hele regio gevierd de afgelopen week. Overal werd lekker gegeten en was het gezellig. We hebben speciaal voor jou een boompje versierd. 

Lees verder onder de video…

Open dit artikel… 

Grote woningbrand in Eerbeek

De brandweer is donderdagochtend uitgerukt voor een woningbrand in Eerbeek. Omstreeks 10.45 uur werd de brandweer gealarmeerd. Het gaat om een woning in het buitengebied van Eerbeek, aan de Bremweg. Volgens de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland woedde de brand vlak onder het dak. Er werd een kraan ingezet om een deel van het dak te slopen. Op die manier kon de brandweer het vuur bestrijden.

Open dit artikel…

Vier jongeren ernstig mishandeld in centrum van Zutphen

Vier jongeren zijn in de nacht van woensdag op donderdag, Tweede Kerstdag, mishandeld. Dat gebeurde op de Nieuwstad, in het centrum van Zutphen. De politie heeft de zaak in onderzoek. Volgens een betrokkene, die anoniem wilt blijven, werden de vier aangevallen door een andere groep jongeren. Het incident vond omstreeks 04.00 uur plaats,tussen de Nieuwstad en de Overwelving.

Open dit artikel…

Brandweer voorkomt grote brand in rieten kap bij Tonden

Er woedde vrijdagavond een schoorsteenbrand bij een woning aan de Hoevesteeg in Tonden. Het gaat om een woning met een rieten kap. Daarom stuurde de brandweer meerdere voertuigen op pad.

Lees verder onder de video...

Open dit artikel…

2018 in de regio: LokaalGelderland Jaaroverzicht

Er waren gemeenteraadsverkiezingen, Het Witte Lint werd officieel een fiasco en er stierven vele vissen in de Berkel door een milieuramp. Presentator Jesse Sprikkelman neemt je mee in het LokaalGelderland Jaaroverzicht.

Lees verder onder de video…

Open dit artikel…


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.