Motorclub Hamac organiseert jeugd motocross opstapdag

Motorclub Hamac organiseert jeugd motocross opstapdag

Volgens de motorclub uit Harfsen is Motocross is een fantastische en de allermooiste sport die er is. Maar om te beginnen kent de sport helaas wel een aanzienlijke drempel. De jeugd motocross opstapdag van MC Hamac is een uitstekende manier voor kinderen om kennis te laten maken met de sport, zonder dat ze meteen een eigen motor hoeven te hebben.

De eerste meters

Op zaterdag 2 december organiseert de motorclub een jeugd motocross opstapdag. Onder begeleiding van ervaren trainers worden de kinderen meegenomen in de eerste stapjes van de motocross. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de gloednieuwe range elektrische jeugd crossmotoren van KTM en Husqvarna. Naast een stukje theorie, worden op basis van een-op-een begeleiding van een ervaren trainer de eerste meters op het circuit gemaakt. 

 | MC Hamac

Naast de motor (die vanwege veiligheid zal zijn begrensd) heeft Hamac compleet beschermende cross outfits. Deelname is voor jeugd in de leeftijd van 6 t/m circa 10 jaar, die zelf niet in het bezit van een crossmotor is. Aanmelden kan via de website.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.