Interieur advies tijdens de Korte’s Woondagen in Laren

Interieur advies tijdens de Korte’s Woondagen in Laren

Op zaterdag 23 september, 21 oktober en 18 november organiseert De Korte’s Woonsfeer in Laren haar Woondagen. Tijdens deze woondag komt interieurarchitecte Colette van Vliet langs. Bekend vanuit de regio, voorziet zij jou van nieuwe inspiratie voor jouw droominterieur.

Toe aan wat nieuws

Samen met Joke, of Jacintha, wordt door Colette gekeken naar jouw wensen en behoeften voor een nieuw interieur. Dat kan van een volledig nieuw interieur zijn, of gewoon om even mee te kijken en ideeën te geven. In een gesprek van een uur krijg je tips voor kleur, looproute, inrichting, meubels en styling. Alles komt aan bod. Na afloop van het gesprek krijg je van Colette een handgetekende 3D tekening, een moodboard en een verslag mee van wat er besproken is. Hierdoor kunnen ze bij De Korte’s Woonsfeer ook nadien de juiste nazorg bieden. 

Hoe? Help…

Dat horen ze steeds vaker bij De Korte’s Woonsfeer aan de Deventerweg. “Mensen willen meer hulp bij hun inrichting en styling.” zegt Joke. Om die reden hebben ze gekozen om zes keer per jaar deze woondag te organiseren. De eerste drie waren in het voorjaar waar ze veel positieve reacties op hebben gekregen. Nu staan er drie in het najaar gepland, met op elke dag ruimte voor zes klanten. De aanmeldingen gaan erg hard, dus is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Dat kan in de winkel, via 0573 401 277 of [email protected]

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.