Militairen oefenen in gemeente Lochem van 5 tot en met 7 september

Militairen oefenen in gemeente Lochem van 5 tot en met 7 september

Vanaf morgen, 5 september tot en met 7 september loop je de kans om militairen van de Koninklijke Landmacht tegen te komen. Zij beoefenen hun vaardigheden in onze gemeente Lochem. Ze maken onder andere gebruik van het militair oefenterrein Het Groote Veld en het Gorsselse Veld. Ook maken ze bij Almen een wateroversteek. Op woensdagochtend verplaatsen zij richting de Ravenswaarden in Gorssel.

Het gaat om een eenheid van 45 personen. Ze verplaatsen zich te voet en met voertuigen. Als ze van privéterrein gebruikmaken, wordt dit vooraf met de eigenaar overlegd. Dit gebeurt ook als de route op privéterrein over onverharde wegen leidt.

Wat te doen bij schade

Mocht er ondanks alle voorzorgsmaatregelen door de oefening toch schade ontstaan aan jouw privéterrein? Noteer dan zoveel mogelijk gegevens, zoals eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade. De schade kun je melden bij het Ministerie van Defensie, Sectie claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AB Utrecht. Of via [email protected], (030) 218 04 20.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.