Tentquiz is het nieuwe spektakel op Klein  Dochterens Tentfeest

Tentquiz is het nieuwe spektakel op Klein Dochterens Tentfeest

Elk jaar tijdens het eerste weekend van juli vieren ze in Klein Dochteren het Dochterens Tentfeest op het terrein voor ‘De Schole’ aan de Zutphenseweg 101 te Lochem. Een feestweekend met allerlei activiteiten voor en door de inwoners van Klein Dochteren en omstreken.

Dit jaar vindt het Tentfeest plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Op vrijdagavond wordt er om 19:30 uur afgetrapt met een geheel nieuw item, de spectaculaire Tentquiz. Na het succes van de buurtquiz van vorig jaar, is dit jaar gekozen voor een nieuwe variant. Onder begeleiding van quizmaster en DJ Yorit, moeten de teams verschillende soorten vragen beantwoorden. De vragen worden ondersteund door grappige en indrukwekkende fragmenten en beelden. Ieder teamlid beantwoordt de vragen via zijn eigen mobiele telefoon. Zorg dus dat deze is opgeladen. De finale wordt door alle team (of een afvaardiging van het team) gespeeld op zaterdagmiddag rond 18:00 uur, dus zorg ervoor dat je team op beide dagen aanwezig is. Het beloofd een heerlijk ontspannen sfeertje te worden, onder het genot van een biertje en een bitterbal. Na de tentquiz op vrijdagavond zal DJ Yorit ook ervoor zorgen dat iedereen kan genieten tot in de late uurtjes.

Op zaterdag 1 juli start om 16:00 het traditionele vogelschieten. Ook de kinderen kunnen zich deze middag goed vermaken met springkussens en zandbakken. De gehele middag en avond is er volop muziek van o.a. Kiekdoares, Nodox en The Partyrockers! Nieuw dit jaar zijn de twee podia, waarop de bands elkaar afwisselen. Zo is er altijd live muziek. 

Je kunt je nog inschrijven voor de Tentquiz t/m vrijdag 23 juni

Denk ook alvast na over een leuke en ludieke teamnaam, want het team met de meest originele teamnaam heeft de eerste punten al binnen. Inschrijven voor de Tentquiz, maar ook het vogelschieten kan vanaf nu via de nieuwe website; www.dochterenstentfeest.nl

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.