SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Touringcar huren in Gelderland: 5 onvergetelijke groepsuitjes

  •  Partner Content
  •  Gepresenteerd door

REGIO - Staat er een dagtocht, bedrijfsuitje of ander soort groepsreis op de planning in Gelderland? Ga samen met collega’s, leerlingen of familie een heerlijk dagje uit met een touringcar! Een tripje is namelijk snel gepland, maar met een grote groep is het vervoer best gepuzzel. Een touringcar huren met volledig verzorgde dagtocht kan de perfecte oplossing zijn. Inspiratie nodig? Hieronder vind je 5 onvergetelijke uitjes met een touringcar in Gelderland.

1: Touringcar huren en naar Het Land van Jan Klaassen

Op zoek naar een uniek schoolreisje of kinderuitje? Kies voor een touringcar huren en ga naar Het Land van Klaassen bij Doetinchem! In dit kinderpretpark vind je onder andere een buitenspeelpark, een indoorspeeltuin en een waterspeeltuin. Voor ieder kind wat wils. Het vervoer is niet het enige wat geregeld wordt: de kinderen worden de hele dag begeleid. Zo krijgen ze frietjes van Katrijn, een waterijsje en een glas kabouterlimonade. Een heerlijk dagje klimmen, spelen en glijden.

2: Het Dolfinarium en een touringcar huren

Spot dolfijnen, roggen en haaien in het Dolfinarium! Een leuk uitje voor zowel groot als klein. Kijk je ogen uit in het Zotte Zeeleeuwen Theater, geniet van een prachtige dolfijnenshow en lach om de trucjes van enorme walrussen in de Snor(rrr)show. En voor de echte durfal is er de (H)aaibaaishow, waar je niet alleen heel veel leert over roggen en haaien, maar ze ook zelf mag aaien en eten geven. Een dag om nooit te vergeten.

3: Openluchtmuseum in Arnhem

Wil je een touringcar huren met je vrienden, familieleden of collega’s? Laat je afzetten bij het Nederlandse Openluchtmuseum in Arnhem. Hier heb je het idee alsof eeuwen terug reist in de Nederlandse geschiedenis: je loopt door historische gebouwen, kunt een echte ouderwetse tramrit meemaken en je gaat zelf aan de slag in de Ambachtenwerkplaats. Een superinteressante dag!

4: Touringcar huren en op naar de Hoge Veluwe

Gelderland staat bekend om haar prachtige natuur; een groepsreis naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe is daarom een echte aanrader. Je spot er onder andere edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen en moeflons. Ontdek het park te voet of met een traditionele witte fiets waar iedereen gratis gebruik van mag maken. Voor de echte groen- en dierliefhebbers een heus paradijs.

5: Naar Slot Loevestein: het bekendste kasteel van Nederland

Slot Loevestein is meer dan een middeleeuws kasteel: het was dé staatsgevangenis van Nederland. Het slot is erg bekend geworden door de spectaculaire ontsnapping van Hugo de Groot in een boekenkist. Ook is het een vesting in de Hollandse Waterlinie. Met aarden wallen, dubbele grachten, en de soldatenhuisjes ademt de vesting nog steeds de sfeer van een soldatendorp. Boek een exclusieve rondleiding met jouw gezelschap en laat je inspireren door de rijke geschiedenis.

Touringcar huren in Gelderland?

Helemaal enthousiast geworden en ready voor een groepsreis in Gelderland? Met een touringcar huren is alles tot in de puntjes verzorgd en heb je geen omkijken meer naar het vervoer (en de organisatie) van het groepsuitje. Veel plezier alvast!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.