SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Verbouwing en nieuwe loods MC Hamac vorderen gestaag

HARFSEN - Na jaren van voorbereiding, lobby met de buurt en de gemeente, bestemmingsplan en vergunningstrajecten, was het afgelopen week eindelijk zover. Motorclub Hamac in Harfsen kon starten met de plaatsing van een loods.

Deze loods is noodzakelijk om de gereedschappen en spullen een goede en veilige plek te kunnen bieden. De oude zeecontainers voldeden niet meer. Door jaren bewust met de financiën om te gaan was er een mooi budget beschikbaar. “Dit gebruiken we voor de loods, een veranda en later dit jaar verdere verbouwing van ons clubgebouw. Jimmink Metselwerken heeft al wat muurtjes opgemetseld zodat we ook daar mee aan de slag kunnen.”

Walk of fame

Om e.e.a. af te maken heeft de motorclub een ludieke Hamac ‘ walk of fame’ in het leven geroepen. Sponsoren konden een tegel met hun logo kopen, en met de opbrengsten konden zij de bestrating realiseren. Met dank aan de sponsoren, Showtuin Nederland en onder leiding van Hamac-leden Thijs Korenblik en Dave Berkelder werd gisteren aan de bestrating gewerkt.

De komende weken wordt er nog hard gewerkt en hopen ze eind februari alles klaar te hebben.

“De vooruitzichten qua weer zijn ook goed, dus we werken eraan om ook komende week de baan weer te kunnen openen. Wij zien uit naar een mooi 2023 seizoen.”

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.