SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Op korte termijn een auto huren voor privé of zakelijk gebruik

  •  Partner Content
  •  Gepresenteerd door

REGIO - Heb je geen auto, maar wil je er soms toch een ter beschikking hebben? Dan is een auto huren een makkelijke en snelle oplossing. Je kunt een auto huren om privé in rond te rijden, maar ook voor zakelijk gebruik is een auto huren mogelijk. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kun je in dit artikel lezen!

Auto huren voor privégebruik

Ga je bijvoorbeeld een week(end) weg in eigen land, bijvoorbeeld naar de omgeving Leiden? Dan kun je bij Autohopper "autoverhuur Leiden" intypen. Je ziet dan meteen welke auto's er beschikbaar zijn. Er zijn verschillende merken en autotypes vertegenwoordigd en je kunt dus onder andere SUV's, personenbusjes of compacte personenauto's huren. Ook kun je aangeven welke extra opties je graag bij de huurauto wilt hebben. Denk dus bijvoorbeeld aan een kinderzitje, navigatie of een extra bestuurder toevoegen. Bij iedere optie staat duidelijk hoeveel geld het je zal kosten, dus je komt niet voor verrassingen te staan als je achteraf de definitieve rekening krijgt. Als laatste stap vul je je persoonlijke gegevens in en krijg je binnen 24 uur het definitieve aanbod en de prijs. Je kunt dan op de afgesproken datum en tijd de auto ophalen en je weekendje weg beginnen!

Auto huren voor zakelijk gebruik

Heb je tijdelijk een auto nodig voor zakelijk gebruik en heb je bijvoorbeeld een koelwagen nodig? Ook dan kun je bij Autohopper terecht. Je huurt hier een koel-vrieswagen inclusief navigatie en met een temperatuur controller en die kan koelen en vriezen tot -18 graden Celsius. Ook zit er een nachtaansluiting op van 230 volt en heeft het een laadruimte van 10 kubieke meter. Deze koelwagen is dus uitermate geschikt voor als je bijvoorbeeld een cateringbedrijf hebt of om een andere reden goederen moet vervoeren die op koude temperatuur moeten blijven. Je kunt deze koelwagen vanuit heel Nederland huren en je hebt alleen een rijbewijs B nodig om hem te besturen. 

Altijd een goedkope huurauto door offertes te vergelijken

Ben je benieuwd naar hoeveel een auto of koel-vrieswagen zal kosten? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in bij Autohopper en je krijgt een passend voorstel op maat. Het is sowieso goed om offertes van huurauto's aan te vragen, of je de auto nu voor privé of zakelijke doeleinden gebruikt. Dankzij deze offertes kun je namelijk de prijzen makkelijk met elkaar vergelijken en zo tot de goedkoopste optie komen. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.