SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Collegetour

LOCHEM - Wat zijn onderwerpen waaraan burgemeester en wethouders tot en met 2026 aandacht moet besteden? Wat moet met voorrang? Waar liggen onbenutte kansen? Het college luistert graag naar  inbreng van inwoners voor het collegeprogramma op 4 momenten in oktober.

Waarom in gesprek?

Gemeentebelangen, VVD en Meedenken met Lochem hebben in hun coalitieakkoord opgeschreven waaraan zij willen werken. Het college werkt nu aan een collegeprogramma waarin staat hoe B&W dit gaan uitvoeren. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve:” Als college werken we voor al onze  inwoners, verenigingen en bedrijven. Daarom willen we voordat we het collegeprogramma presenteren, graag in gesprek. Luisteren om onze ideeën aan te scherpen. Niet alleen dit najaar, maar de hele bestuursperiode”.

Is dit wel iets voor mij?

Inwoners, verenigingen, ondernemers en bedrijven kennen de gemeente Lochem goed en hebben vaak goede ideeën. Aarzel dus niet om met de burgemeester en de wethouders te komen buurten! Zij zijn er voor u!

Vier momenten

Er zijn in oktober drie luistercafés en er is één ontmoeting op straat in Eefde.

Luistercafés

  • Vrijdagochtend 14 oktober 10.00-12.00 uur, Dorsphuis ’t Onderschoer, Beukenlaan 1, Barchem
  • Dinsdagavond 18 oktober 19.00-21.00 uur, protestantse kerk, Hoofdstraat 27, Gorssel
  • Woensdagavond 19 oktober 19.00-21.00 uur, gemeentehuis, Hanzeweg 8 Lochem

Ontmoeting op straat

  • Vrijdagmiddag 14 oktober 14.00-16.00 uur, In gesprek voor de Coop, Schurinklaan 16 in Eefde (bij slecht weer vindt u het college in Het Hart, Jolinklaan 2, Eefde.)

Fijn als u zich aanmeldt voor de luistercafés!

Per luistercafé kunnen maximaal 75 inwoners meedoen. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn van harte welkom! Aanmelden kan uiterlijk op 12 oktober. Direct online of via een e-mail aan [email protected] of door te bellen met (0573) 28 92 22. We vragen uw naam en uw e-mailadres, zodat we uw aanmelding kunnen bevestigen.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.