SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Gemeenteraad bespreekt woningbouwplannen voor Harfsen, Laren en Lochem

HARFSEN - De gemeenteraad bespreekt tijdens de politieke avonden op 6, 13 en 19 september de kernvisies Wonen voor Harfsen, Laren en Lochem. Op 13 september heeft u als inwoner de gelegenheid om in te spreken. In deze kernvisies staat per kern beschreven wat er nodig is op het gebied van woningbouw. Het gaat om het aantal nieuwbouwwoningen, type woningen en locaties voor de periode tot 2030. De kernvisies voor Barchem, Eefde, Epse en Gorssel volgen later dit jaar.

“Tijdens de politieke avond op dinsdag 6 september praten we de raad tijdens een informerende tafel bij over de kernvisies. Na een presentatie kunnen raadsleden vragen stellen aan de wethouder.” Deze tafel is voor inwoners te volgen vanaf de publieke tribune. Of live via www.lochem.nl/politiekeavond. Er is geen mogelijkheid voor inspreken deze avond. De tafel begint om 19.30 uur in het gemeentehuis, zaal Ampsen/Verwolde.

Mogelijkheid voor inspreken op 13 september

Op dinsdag 13 september is er een beeldvormende tafel tijdens de extra politieke avond. Deze avond staat geheel in het teken van de kernvisies Wonen voor Harfsen, Laren en Lochem. Inwoners, dorpsraden, woningcorporaties en andere belanghebbenden hebben dan de mogelijkheid om in te spreken. U bent van harte welkom om uw mening over dit onderwerp te delen met de raad.
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.