SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Kermis voor iedereen

LAREN - Komend weekend is het zover. Na twee jaar is er eindelijk weer kermis in Laren en kunnen alle kinderen weer volop genieten van alle leuke attracties die naar Laren komen, althans… zo zou het moeten zijn. Helaas is dat niet vanzelfsprekend voor iedereen.

Vanuit de organisatie is er een initiatief ontstaan om ervoor te zorgen dat gezinnen uit het postcodegebied 7245, die binnen de minimagrens vallen, komend weekend ook Larense Kermis kunnen vieren. In samenwerking met Stichting Welzijn Lochem zullen zij ervoor zorgen dat deze gezinnen een kermisenvelop met o.a. attractiemuntjes ontvangen. Vanuit de gemeente Lochem hebben zij hierover een brief ontvangen en blijven de gezinnen volledig anoniem.

Door dit initiatief hoopt de organisatie de kermis mogelijk kunnen maken voor iedereen! “Wij hopen dat volgende week dinsdag alle Larenaren terugkijken op een prachtige kermis!”, aldus de organisatie.

Net even anders

Al jaren staat de Larense Kermis bekend als de kermis tussen de drie horeca bedrijven. Echter door het sluiten van Stegeman, was het nog onduidelijk of de vertrouwde sfeer zou terugkeren. Met de komst van ‘de Tente’ van Restaurant Witkamp, welke bij de kerk komt, blijft het toch een beetje kermis vieren op de oude manier. Drie feestlocaties met de kermis er tussen.Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.