SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Harfsen heeft een nieuwe aanwinst: Ischa Mode

HARFSEN - Op 15 april jl. is er een hele leuke winkel geopend in het oude pand van Tweewielerij Woessink aan de Lochemseweg in Harfsen. De winkel vind je net buiten het dorp en is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. Op alle dagen dat ze open hebben ze de vlaggen buiten hangen, iets wat zeker opvalt als je van Harfsen richting Epse rijdt. 

Eigenaresse Ischa heeft samen met haar vriend Günther een fijne plek gecreëerd waar hopelijk veel mensen van komen genieten. Ishca gaat regelmatig op pad om nieuwe producten in te kopen voor haar winkel en zeker twee tot drie keer per maand, zijn er nieuwe items te vinden in de winkel die voorzien is van damesmode, cadeautjes en (woon) decoratie.

Ook voor dames met een maat meer ligt er momenteel veel leuks in de nieuwe collectie. "Als het goed is, is er voor ieder wat wils. Geef vooral aan waar behoefte aan is, dan kan ik gerichter op inkoop gaan." geeft Ischa aan.

Kom zelf binnen, kijk, voel en ervaar! De koffie en thee staat altijd klaar. Ischa hoopt je snel te mogen ontmoeten in haar nieuwe winkel.Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.