Bierstraat buiten Bios in de zomer

Bierstraat buiten Bios in de zomer

Met trots presenteren de programmeurs van de Jansscoop en de Schouwburg deze zomer twee keer de Bierstraat buiten Bios! Aan de kleine markt, bij het invallen van de avond, is er een een gratis toegankelijke filmavond. Neem plaats op één van de terrassen, of neem je eigen stoel, yogamat of bed mee, en beleef een onvergetelijke avond. 

De eerste avond vindt plaats op 23 juli om 22:00 uur. Er draait die avond de film Fisherman’s Friends. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs.

 | Jansscoop

Op zaterdag 20 augustus om 21:00 is de tweede film, Yesterday te zien.
Stel, je bent een aanmodderende straatmuzikant die er op een dag achter komt dat de hele wereld de liedjes van The Beatles is vergeten, behalve jij. Wat doe je dan? Juist, je gaat aan de haal met het werk van John, Paul, George en Ringo en wordt een megaster. Zelfs als Ed Sheeran hem uitdaagt voor een battle, wint hij het glorieus met een oud beatle nummer.



 

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.