SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Vijfde editie van het Zuidleo Dos Open Air Biljarttoernooi

BATHMEN - Woensdag 6 juli tot en met zondag 10 juli vindt in Zuidloo de vijfde editie van het Zuidleo Dos Open Air Biljarttoernooi plaats. Vier drukbezochte eerdere edities en de vele positieve reacties maakt dat Biljartvereniging Zuidleo Dos er tijdens deze vijfde jubileum editie een nog groter succes van wil gaan maken. 

Het toernooi vindt plaats in het weiland tussen de koeien, waar ruim 288 biljarters uit Bathmen en omstreken de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde (officieuze) titel: Wereldkampioen Open Air Biljart. Ervaring met biljarten speelt geen enkele rol, ze bieden zowel een actieve als recreanten competitie aan. Woensdag tot en met vrijdag staat geheel in het teken van biljarten, waar 96 teams (drie deelnemers per team) strijden voor een felbegeerde plek in de finale op zondag. Op zaterdag en zondag na de finales organiseren ze het bijbehorende feest Zuidloolands.

De donderdag- en vrijdagavond zaten binnen een mum van tijd vol. Voor de woensdagavond (dit jaar voor het eerst een speeldag) zijn nog enkele plekken vrij! VOL=VOL.

Deelnemen? 

U kunt deelnemen aan een recreanten- of actieve poule. Deelnemen kan in teams van 3 personen. 

  • Recreant: Alleen libre 
  • Actief: Libre, bandstoten en 3 banden  

Inschrijven kan via de website van de club.  

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.