SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Aanbieding van de 1.200ste fles Lochem met Smaak-wijn

LOCHEM - Wim Anker is inmiddels met pensioen gegaan. Hij kan terugkijken op 40 jaar ervaring als strafrechtadvocaat waarin hij betrokken was bij de spraakmakende zaken als Ferdinand E. en de Volendamse cafébrand. Samen met zijn tweelingbroer Hans waren zij naast hun werk als advocaat ook bekend als zangers van het levenslied en acteerden zij in de film De Kameleon. 

Deze week was Anker te gast in de Lochemse Schouwburg om een vlammend betoog te houden over zijn werkzaamheden en hij gaf duidelijk tekst en uitleg waarom iedere misdadiger recht heeft op een eerlijk proces, hoe ernstig het delict ook geweest is.

De Schouwburg

Als regelmatige bezoeker aan de Achterhoek en Lochem, leek  het bestuur van het Wijnfestival Lochem met Smaak  2022 hem de 1000 st. fles aan te bieden. Op de foto is te zien dat de 1200ste fles wordt aangeboden door Harry Mengerink aan Wim Anker.

De witte en rode Lochem wijn zijn al meer dan 1200 keer over de toonbank gegaan van de Mitra, AH, Jumbo, Plusmarkt en de Witte Wieven. Het Wijnfestival dat gehouden wordt op zaterdag 15 oktober a.s. heeft Anker uitgenodigd als speciale gast op ons Wijnfestival.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.