SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

De Lachende Druif heeft een stralende opening in Laren

LAREN - Op de mooie zaterdagmiddag 7 mei om 12:00 opent de Lachende Druif voor het eerst haar deuren aan de Deventerweg 13 in Laren. Aan de picknicktafel voor de winkel vertelt eigenaresse Angelique enthousiast over de nieuwste winkel in het dorp.

Het idee is oorspronkelijk ontstaan bij haar vader Rob. Hij is wijnimporteur van beroep en speelde al een tijdje met het idee voor een eigen wijnwinkel. Hoewel ze momenteel in Markelo wonen, kennen ze het dorp Laren erg goed en ook de voormalige eigenaar van het pand, Piet Loo. Toen Piet een tijdje terug besloot te stoppen met Loo Makelaardij, nam hij contact op met Rob en zo was het locatie voor de winkel gevonden. Angelique heeft door haar studie en haar tijd bij het bedrijf van haar vader de nodige ervaring opgedaan. Dus dat Angelique de winkel zou gaan runnen was al snel een logische beslissing. 

Europese en lokale wijn

In de winkel verkopen ze voornamelijk wijnen uit Europa. “We hebben een mooi assortiment aan duitse, franse en spaanse wijnen, maar we wilden ook graag iets uit het dorp hebben.” Die hebben ze gevonden bij Landgoed Huis Verwolde waar ze momenteel de witte wijn bij afnemen. En dit willen ze snel uitbreiden door ook de bubbel op te nemen in het assortiment. 

De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag en mocht het goed lopen dan willen ze dit gaan uitbreiden. “De winkel ligt op een gunstige plek aan de Deventerweg. Het is een drukke doorlopende weg en met de zomer voor de deur en alle toeristen die het dorp bezoeken zal dat geen probleem zijn.”
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.