SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Dutch Masters of Motocross in Harfsen groot succes

HARFSEN - Op zondag 1 mei keerde de Dutch Masters of Motocross terug in Harfsen! Drie jaar moesten liefhebbers van de motorsport wachten op dit evenement. De Dutch Masters in Hafsen is de derde wedstrijd in een cyclus van vier en biedt liefhebbers de mogelijkheid om de absolute wereldtop in actie te zien.

Dagje uit, dagje Peppelenbos

In samenwerking met lokale kinderopvang Graaf Jantje had de club een compleet afgeschermde kinderspeelweide ‘het Blagenparadijs’ ingericht. Onder professionele begeleiding konden de kinderen zich hier volop vermaken. Zo was het voor de kinderen o.a. mogelijk om te knutselen en schminken en waren er diverse spelletjes, stormbanen, een klimtoren, traptrekkers en minigraafmachines voor de grondwerkers in spé.

Winnaars

In de 250cc klasse was het Rick Elzinga die er met de winst vandoor ging, al werd deze wedstrijd voortijdig stopgezet vanwege een onveilige situatie op de baan. Bij de 500cc was Calvin Vlaanderen de winnaar.

Vrijwilligers

Dat na drie jaar mensen weer uit hebben gekeken naar een evenement was misschien wel te verwachten. Echter was het deze zondag een groter succes dan het bestuur had verwacht. In Harfsen vinden ze het belangrijk dat de sport een toekomst blijft houden. En bij een sport of evenement als deze zijn vrijwilligers erg belangrijk. Tegen de trend in weet de organisatie steeds meer en steeds jongere vrijwillers aan te trekken. Zo waren er vandaag ruim 200 vrijwilligers op de been om het evenement tot een succes te brengen. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.