SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Kilts, doedelzakken en dans: Rapalje komt naar Lochem

LOCHEM - Op vrijdag 29 april komt Rapalje, een van de bekendste namen uit de folkscene, naar de schouwburg in Lochem. 

Met hun nieuwste theatershow “Scotland’s Story” nemen de heren van Rapalje het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis naar de hooglanden van Schotland. Met onder andere doedelzak, gevoelige ballades en stampende jigs en reels laat de band zien en horen waarom zij al ruim 27 jaar wereldwijd de harten van muziekfans veroveren. Bovendien nemen zij voor deze speciale show twee danseressen mee, die met hun lichte en snelle voetenwerk het publiek keer op keer versteld doen staan.  

“We’re all Scotland’s story and we’re all worth the same”.

Prachtige woorden uit de gelijknamige titelsong van deze show en niets geeft beter weer waar de band voor staat, aldus David Myles, doedelzakspeler en fluitist bij de band. Een feest der herkenning van klassieke Rapalje nummers als “Caledonia” en “Wat Zullen We Drinken”, gecombineerd met repertoire van hun meest recente album "Scotland's Story".  

David Myles: “We krijgen voortdurend zoveel positieve reacties op deze nieuwe show en het is super om mensen na twee moeilijke jaren weer zo te zien genieten. Het is fantastisch dat we weer voor zoveel publiek mogen spelen en natuurlijk achteraf met de bezoekers wat mogen drinken en op de foto kunnen gaan.”  

Tickets: https://www.schouwburglochem.nl/voorstelling/rapalje/

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.