SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

EGVV uit Gelselaar voorzien van nieuwe tassen door Lochems bedrijf Olbecon Betonconstructies

LOCHEM - Olbecon Betonconstructies uit Lochem heeft zaterdagmiddag de selectie van EGVV uit Gelselaar nieuwe tassen aangeboden. Ondernemer Johan Oltvoort was zelf hoogst persoonlijk aanwezig om de eerste tas te overhandigen aan Jorrit Klein Braskamp, aanvoerder van EGVV 1. Dit gebeurde voorafgaand aan de derby tegen s.v. Harfsen.

Opgegroeid in Gelselaar
Olbecon Betonconstructies verhuisde vorig jaar naar een geheel nieuw pand aan het Stijgoord in Lochem. Johan Oltvoort zelf is echter opgegroeid in Gelselaar en op deze manier werd de link met EGVV gelegd. Dinand Meerman van de sponsorcommissie wist Johan enthousiast te krijgen, met als resultaat prachtige nieuwe tassen voor de gehele selectie. “Voor de overhandiging hebben we juist gekozen voor de wedstrijd tegen s.v. Harfsen, die ploeg komt natuurlijk uit de gemeente Lochem”. Zegt Dinand. 

Wanden en vloeren
Olbecon is totaalleverancier van traditionele betonnen wanden en vloeren, maar voert daarnaast ook een vernieuwend levergamma van prefab wanden. Voor meer informatie over de trotse nieuwe sponsor van EGVV kun je een kijkje nemen op Olbecon.nl

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.